Stipendum van Bordenmax

Heb je een oplossing voor het klimaatprobleem of een idee om stress te verminderen of om het leven van ouders van jonge kinderen simpeler te maken? Misschien kom je in aanmerking voor het stipendium van Bordenmax!

Als jonge ondernemers weten wij hoe belangrijk extra steun is om een idee te realiseren. Wij willen je helpen bij het uitvoeren van je project of opdracht! We zijn gek op innovatie, dus alle ideeën zijn welkom.

We kijken uit naar alle spannende, creatieve en innovatieve ideeën en oplossingen.

Hoe werkt het?

Jouw idee kan een fysiek product, een dienst, een combinatie hiervan, een methode of een proces zijn. Een interne jury beslist wie een stipendium van 2000€ krijgt. We baseren onze beoordeling op innovatie en hoe uitgewerkt en uitvoerbaar het idee is.

Zo doe je mee:

Omschrijf je idee zo gedetailleerd mogelijk en dien je idee in via onderstaand formulier. Je kunt je idee indienen tot en met 15 november 2019.

Na 15 november beginnen we met de selectie. Een interne jury beoordeelt alle ideeën. We baseren onze beoordeling op innovatie en hoe uitgewerkt en uitvoerbaar het idee is.

Uiterlijk 15 december 2019 ontvang je een e-mail met daarin een toe- of afwijzing.

Dien hier je idee in!


Als je je idee indient, worden je gegevens bij ons opgeslagen. Je gegevens worden niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Wat vinden onze klanten?